Автор Тема: Оферти/промо кодове за бюджетни VPS  (Прочетена 3641 пъти)

Неактивен NullByte

 • Новорегистриран
 • *
 • Публикации: 6
 • Рейтинг: +0/-0
  • Профил
  • VPS Хостинг
Нека в тази тема всеки доставчик да публикува свои оферти за намалени планове. Условията са следните:

- Сървърите трябва да са в България.
- Имате право на не повече от един постинг месечно.
- Цената не може да надхвърля 15.00лв. с ДДС.
- Трябва да поставяте линк към условията за ползване и накратко да сумирате акцентите им.
- Трябва да предоставите информация за параметрите на пакета и всички ограничения към него, както и начини на плащане.
- Трябва да дадете линк към тестов файл за скоростта.
VPS Хостинг и споделен хостинг с 1 Gbps свързаност.

Неактивен NullByte

 • Новорегистриран
 • *
 • Публикации: 6
 • Рейтинг: +0/-0
  • Профил
  • VPS Хостинг
VPS Хостинг от vpsbg.eu
« Отговор #1 -: 23 Юни 2013, 14:50:00 pm »
Ще започна първи с няколко оферти от нас - vpsbg.eu

Ние сме млади специалисти, с опит в системната администрация и хостинг услугите. До сега предлагахме vps на чуждестранни клиенти на сървърите ни в Германия, като основна част от потребителите ни са и членове на общноста Fewona.
Решихме да навлезем и на българския пазар и колокирахме няколко сървъра в телепоинт.
Използваме иновативни решения, за да предлагаме ниски цени и въпреки тях да поддържаме бизнес. Не пестим средства от хардуер - използваме само машини от висок клас, с последен модел intel xeon.
Не препродаваме ресурс и не претоварваме машините. Повече информация за нас можете да намерите на нашия уебсайт. А ето и нашите оферти:

OpenVZ 128
128мб/256мб рам (гарантитана/пикова) +128мб swap
10гб пространство
300гб месечен трафик
Гигабитова свързаност
1 ядро
Цена: 3.99лв. на месец. (плаща се за минимум 3 месеца)

OpenVZ 256
256мб/512мб рам (гарантитана/пикова) +256мб swap
20гб пространство
1000гб месечен трафик
Гигабитова свързаност
1 ядро
Цена: 7.49лв. на месец.

OpenVZ 512
512мб/1024мб рам (гарантитана/пикова) +512мб swap
40гб пространство
2000гб месечен трафик
Гигабитова свързаност
1 ядро
Цена: 12.92лв. на месец.

KVM VPS 256
256мб рам (гарантитана) +256мб swap
20гб пространство
1000гб месечен трафик
Гигабитова свързаност
1 ядро
Цена: 9.99лв. на месец.


Ниските цени не спират до тук! При плащане за една година с код summer20 получавате 20% отстъпка. Кодът важи до 15 Август и е за всички планове.


Линк: http://vpsbg.eu

Тест на скорост: http://vpsbg.eu/100mb.test

- Всеки план се предлага и с безплатни IPv6 адреси.

- Използваме алгоритми за криптиране с висока сигурност за защита на личните данни, както и SSL сертификат за целия ни сайт, с криптирана връзка от най-високо ниво (256 бита ключове и 2048 бита хеш). Водим и строга политика за конфиденциалността на информацията.

 - Гейм сървъри (например counter-strike и minecraft) са забранени, тъй като заемат голям процесорен ресурс и това би нарушило бързината на останалите vps. Уеб игрите са разрешени, стига да не заемат прекалено голям процесорен ресурс (което е рядкост). IRC сървъри, ботове и бнц-та също са разрешени, както и уеб проксита и ssh тунели за лична употреба. Торент клиентите (напр. rtorrent) са забранени, тъй като консумират прекалено много системни ресурси. Торент тракерите са разрешени, стига съдържанието в тях да не е 'пиратско', това включва и връзките в него. Сайтове със съдържание за възрастни също са разрешени, стига да не нарушават законите на България. Всякакъв вид атаки, хаквания или опити за подобни незаконни неща от нашите машини ще водят до моментално спиране на услугите и уведомяване на съответните компетентни органи. Вижте повече за нашите условия за ползване.

 - Активиране на VPS-а в повечето случаи е до 24 часа след извършване на плащането, а понякога далеч по-бързо, в зависимост от вида на поръчката и начина на плащане.

 - Плащане чрез ePay.bg, PayPal, Moneybookers/Skrill, Кредитна/Дебитна карта, на касите на EasyPay, Банков превод и Пощенски запис.
 Издават се фактури за фирми и юридически лица, както и за физическите лица, ако пожелаят.
« Последна редакция: 23 Юни 2013, 16:01:35 pm от NullByte »
VPS Хостинг и споделен хостинг с 1 Gbps свързаност.

Неактивен AndroB

 • Новорегистриран
 • *
 • Публикации: 1
 • Рейтинг: +0/-0
  • Профил
Re: Оферти/промо кодове за бюджетни VPS
« Отговор #2 -: 31 Август 2020, 20:38:26 pm »
EuroHoster – не просто поредната компания, която започва да предоставя услуги за VPS под наем и отдалечени сървъри. Това, което ни отличава е, че създадохме този проект съобразно нуждите на собствениците на уебсайтове. Принципът “Мисли като клиент” беше взет като основа и стана главна идея на EuroHoster. Вие може още да не сте формулирали всички ваши изисквания, но ние вече сме ги внедрили. Как така? Просто знаем какво точно очаквате от “вашия” хостинг:
Стабилна работа на вашия сървър. В EuroHoster непрекъснато се държи висок Uptime (ъптайм), а каналите са наистина широки. Знаем, че мнозина говорят така, но ние наистина го предлагаме.
Сигурност на уебсайта. Плашат ли ви историите от типа “един познат на мой познат преминал на нов хостинг, а след това хостингът изчезнал или бил закрит”? Такива истории плашат и нас, затова ние няма да изчезнем и няма да бъдем затворени под никакви предлози, защото EuroHoster Ltd. е официално регистрирана компания с компетентен персонал и сериозни намерения. Тук сме, за да останем.
Небезучастна поддръжка. Често срещана причина за разочарование е влошаване качеството на техническата поддръжка от големи хостинг компании. Първоначално всичко е перфектно, а след това започват да отговарят бавно, не по въпроса и без ентусиазъм. В EuroHoster техническата поддръжка е 1) бърза, 2) по въпроса, 3) с ентусиазъм.
Повече от обичайната поддръжка. Ние не оставяме нашите клиенти лице в лице с проблема. Дори ако въпросът надхвърля стандартния формат на техническата поддръжка, ще се опитаме да помогнем. По-скоро най-вероятно ще помогнем, ако това е възможно по принцип.
Безплатно администриране. Отдаването под наем на VPS или отдалечени сървъри все още се свързва със самостоятелно администриране. Счита се, че само специалист може да се справи. Нищо подобно! Същия панел, същите резервни копия, пълен списък на услуги. Дори и да не сте запознати с основите, вие ще можете лесно да преминете на хостинга и всичко със сайта ще бъде наред.
Индивидуална конфигурация. Защо трябва да плащате за това, което не използвате? Изберете подходяща за себе си индивидуална конфигурация или попитайте за това специалисти от нашата компания. Не плащайте излишно, изгответе тарифа според себе си и своите възможности.
Ниски цени. Тази точка е лесна за проверка: трябва само да влезете на EuroHoster.org и да погледнете нашите цени.

1x vCPU / 2 GB RAM / 10 GB SSD / 100 Mbit/s / неограничен трафик - 9.79 лв/мес

Промо код O4393KXERR дава ви отстъпка 50% за първите три месеца. Цената с отстъпка 4.89 лв.